Unplugged Singalong “Levende Jukebox”.

Zing mee met liedjes die bij iedereen bekend zijn, en die live en unplugged worden uitgevoerd door de Singalong Levende Jukebox. Iedereen kan een liedje kiezen uit het +400 nummers repertoire van de Liedjesverzamelaar bestaande uit bijna alle genres. Dit bekende nummer wordt dan live /levend (zonder cd-opname of tape) unplugged en met minimale versterking) uitgevoerd.
Iedereen kan altijd deze bekende nummers naar hartenlust meezingen (of anders mee-lallen), meeklappen en mee-dansen bij deze speciale vorm van een levende jukebox.

Meezingen Verplicht

De Singalong Levende Jukebox speelt natuurlijk alleen als er ook daadwerkelijk meegezongen wordt (sing along). Wordt er niet of te weinig meegezongen, mee gelald of gedanst, houdt de Unplugged Singalong Levende Jukebox ermee op, en moet er weer geld in gegooid worden voordat hij weer begint ;-).

levende singalong jukebox

De Unplugged Singalong Levende Jukebox kan waarschijnlijk ook jouw favoriete nummer of genre spelen…….

Er zijn echt heel veel genres waar je bekende nummers uit kunt kiezen.

Akoestische Singalong Levende Jukebox

Voor een heel klein publiek in een kleine ruimte kan de Singalong Levende jukebox (in overleg) ook helemaal akoestisch verzorgd worden, zonder enige versterking.
Akoesties kan ├ęcht alleen bij een kleine ruimte en een kleine groep mensen, en er dient hiervoor vooraf overlegd te worden of dit passend en haalbaar is voor de locatie.

Extra mogelijkheden

Indien te realiseren, kan iedereen eventueel ook de gehele tekst zien, via een beamer, TV-scherm of eigen telefoon, zodat de gehele tekst makkelijker meegezongen kan worden.

De originele levende jukebox

NB: dit is GEEN pagina van de originele levende jukebox van Helen en Yvonne die op het theaterfestival de Parade begonnen zijn. Zij zijn er overigens in 2020 mee opgehouden.

de originele levende jukebox van Helen en Yvonne

Facebook-pagina van de originele Levende Jukebox van Helen en Yvonne, die je dus niet moet verwarren met de SingAlong versie waar deze pagina over gaat.